','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Most szombaton dél körül érinti a Tour de Hongrie 2024 Biatorbágyot. A mezőny Sóskút felől érkezik és utána azonnal Etyek felé fordul a Sóskút-Etyek elágazásnál. Tour de Hongrie – világszerte a képernyőkön.

2024-ben 190 országban kerül képernyők elé a Magyar Kerékpáros Körverseny az Amaury Sport Organisationnek (A.S.O.) köszönhetően.

A versenyt 19 csatorna közvetíti élőben (néggyel több, mint 2023-ban), többek között a francia L’Equipe, az amerikai Flobikes, a 35 országban fogható ESPN vagy az 54 európai nemzetet elérő Eurosport. Neves csatlakozó a szlovák RTVS és Nova Sport, a belga Sport10 vagy a Senal Colombia. Az eseménnyel emellett olyan nemzetközi online platformok is részletesen beszámolnak majd, mint a GCN vagy a Lanterne Rouge.

A Biatorbágyot is érintő etap:

4. szakasz (Budapest – Etyek, 167 km) 2024. május 11.Rajt: 2024. május 11. (szombat) 12:20, Budapest, Hősök tere

Befutó: 16:30, Etyek, Korda Stúdió
Egy kifejezetten trükkös etap vár a Tour de Hongrie mezőnyére május 11-én. A Hősök teréről az Andrássy út, a Lánchíd és a Várkert Bazár felé vezet a karaván útja, mielőtt elhagyná a fővárost, és a Budapest-Balaton Kerékpárút érintésével Etyek dombjai felé venné az irányt. Három hegyi hajrá, csaknem 1500 méter szintemelkedés és egy enyhén emelkedő befutó teheti kiszámíthatatlanná a szökevények, a sprinterek és a hegyi menők számára egyaránt kedvező szakaszt.

forrás: tdh.hu

kiemelt kép: Vanik Zoltán


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //