','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Demencia-prevenció program indul Biatorbágyon az Egészségházban. A program lényege a memóriazavar korai felismerésének a lehetősége, amelyben a digitális technológiák nagy szerepet játszanak. Az intézmény honlapja is korszerűbb lett.

Az Egészségház “izgalmas” demencia-prevenciós programot indít 2024-ben, amely új lehetőséget kínál agyunk egészségi állapotának javítására és a demencia kockázatának csökkentésére.

A program fő célja, hogy felhívja a figyelmet a demencia megelőzésének fontosságára, és segítse az embereket abban, hogy aktívan részt vegyenek saját szellemi egészségük megőrzésében és ezáltal életminőségük javításában.

A program részeként online oktatási anyagokat, személyes találkozókat és kognitív szűréseket kínálnak a szakemberek, amelyek segítségével a páciensek megtanulhatják az egészséges életmódra és az agy egészségének megőrzésére vonatkozó legfontosabb stratégiákat.

A közelmúltban megújult az intézmény honlapja. A rendelési időpontok mellett megtalálhatóak a felületen mások mellett az egyes szakrendelésekkel kapcsolatos információk, az Egészségház aktuális hírei.

Egyszerűbb az időpontfoglalás, amely regisztrációhoz, majd bejelentkezéshez kötött.

KáeF

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //